Σε 63χρονο Eλληνοκύπριο φαίνεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου

Σε 63χρονο Eλληνοκύπριο φαίνεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου

Ελληνοκύπριος, εξηντα-τριών ετών, έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά που ξέσπασε, το πρωί, σε εργοστάσιο κατασκευής πολυουρεθάνης, στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, στα όρια της Δρομολαξιάς.

Ένα ακόμη άτομο υπέστη εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ο άτυχος Ελληνοκύπριος και ο τραυματίας βρίσκονταν στο εργοστάσιο για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών μαζί με άλλα τρία άτομα.

Τα τέσσερα κατόρθωσαν να βγουν από το υποστατικό, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες, που το κατέστρεψαν ολοκληρωτικά.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει απανθρακωμένη σορό στο εργοστάσιο, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να την παραλάβει, λόγω της επικινδυνότητας του κτηρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις τέσσερις το απόγευμα, επτά ώρες μετά την έκρηξη της, .

Από τη φωτιά επηρεάστηκε η στατικότητα του υποστατικού και άδεια για είσοδο ιατροδικαστή και εμπειρογνωμόνων θα δοθεί, πιθανότατα αύριο, όταν εξασφαλιστεί η στατική επάρκεια του κτηρίου και ασφαλιστούν τα επικίνδυνα υλικά.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE