«Τσάκωσαν» 49χρονο στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Απέσπασε χρήματα από άλλο πρόσωπο για αγορά ακινήτων

«Τσάκωσαν» 49χρονο στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Απέσπασε χρήματα από άλλο πρόσωπο για αγορά ακινήτων

Άντρας ηλικίας 49 ετών, συνελήφθη σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου παρουσιάστηκε για να αναχωρήσει για το εξωτερικό, βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 49χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο συλληφθείς, φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό από άλλο πρόσωπο για σκοπούς αγοράς ακινήτων.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE