«Τσάκωσαν» 49χρονο στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Απέσπασε χρήματα από άλλο πρόσωπο για αγορά ακινήτων

«Τσάκωσαν» 49χρονο στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Απέσπασε χρήματα από άλλο πρόσωπο για αγορά ακινήτων

Άντρας ηλικίας 49 ετών, συνελήφθη σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου παρουσιάστηκε για να αναχωρήσει για το εξωτερικό, βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 49χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο συλληφθείς, φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό από άλλο πρόσωπο για σκοπούς αγοράς ακινήτων.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση, ανατροπές και αποφάσεις: Οι τρεις εξελίξεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Ένταση, ανατροπές και αποφάσεις: Οι τρεις εξελίξεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Μια εβδομάδα γεμάτη πολιτικές εξελίξεις, παρασκήνιο και θεσμικές διεργασίες ολοκληρώθηκε στην Κύπρο, αφήνοντας πίσω της ένα έντονο αποτύπωμα σε τρία διαφορετικά μέτωπα: τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, τις αγροτικές κινητοποιήσεις και την πολύκροτη υπόθεση του «Κράτους Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE