Tην έφαγε το μάτι; Δεν θα πάει δουλειά σήμερα η Χ. Αριστοτέλους - Στο κρεβάτι με υψηλούς πυρετούς…

Tην έφαγε το μάτι; Δεν θα πάει δουλειά σήμερα η Χ. Αριστοτέλους - Στο κρεβάτι με υψηλούς πυρετούς…

Σοβαρά προβλήματα υγείας, ανάγκασαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους να περιοριστεί στο σπίτι, έτσι την απογευματινή εκπομπή «Για Σένα», αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τα αγαπημένα παιδιά του πάνελ.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η δημοφιλής παρουσιάστρια χρειάστηκε τη βοήθεια γιατρού για να ανταπεξέλθει στο live του Star Κύπρος 2015, ο οποίος της χορήγησε δυνατές ενέσεις.

Η Αριστοτέλους βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση εδώ και λίγες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες της, θα απουσιάζει από την εκπομπή τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη.

Ξέρουμε πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι σκληρό καρύδι, ωστόσο για τη λαμπερή εμφάνισή της στα καλλιστεία, αν και βαριά άρρωστη, έβαλαν τα δυνατά τους και οι συνεργάτες της.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στον Gregory Morfi που την έντυσε, στην Ilona που την έβαψε και στον Γιάννη Ηροδότου που την χτένισε.

Εμείς να της ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE