Tην έφαγε το μάτι; Δεν θα πάει δουλειά σήμερα η Χ. Αριστοτέλους - Στο κρεβάτι με υψηλούς πυρετούς…

Tην έφαγε το μάτι; Δεν θα πάει δουλειά σήμερα η Χ. Αριστοτέλους - Στο κρεβάτι με υψηλούς πυρετούς…

Σοβαρά προβλήματα υγείας, ανάγκασαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους να περιοριστεί στο σπίτι, έτσι την απογευματινή εκπομπή «Για Σένα», αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τα αγαπημένα παιδιά του πάνελ.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η δημοφιλής παρουσιάστρια χρειάστηκε τη βοήθεια γιατρού για να ανταπεξέλθει στο live του Star Κύπρος 2015, ο οποίος της χορήγησε δυνατές ενέσεις.

Η Αριστοτέλους βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση εδώ και λίγες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες της, θα απουσιάζει από την εκπομπή τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη.

Ξέρουμε πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι σκληρό καρύδι, ωστόσο για τη λαμπερή εμφάνισή της στα καλλιστεία, αν και βαριά άρρωστη, έβαλαν τα δυνατά τους και οι συνεργάτες της.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στον Gregory Morfi που την έντυσε, στην Ilona που την έβαψε και στον Γιάννη Ηροδότου που την χτένισε.

Εμείς να της ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE