Χειροπέδες σε 58χρονο για διάρρηξη και κλοπή - Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο

Χειροπέδες σε 58χρονο για διάρρηξη και κλοπή - Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο

Στη σύλληψη 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 4.11.24 γύρω στη 1:30 το πρωί καταγγέλθηκε από επισκέπτρια, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, ότι το βράδυ διαρρήχτηκε το δωμάτιο της και κλάπηκε όλο το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα, όπως διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 58χρονου, ο οποίος εργάζονταν ως τεχνικός σε άλλο ξενοδοχείο και ο οποίος φέρεται κάτω από κάποιες συνθήκες να είχε γενικό αντικλείδι.

Ο συγκεκριμένος είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ανακρίθηκε, ομολόγησε και το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε στην κατοικία του. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE