Χειροπέδες σε 58χρονο για διάρρηξη και κλοπή - Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο

Χειροπέδες σε 58χρονο για διάρρηξη και κλοπή - Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο

Στη σύλληψη 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 4.11.24 γύρω στη 1:30 το πρωί καταγγέλθηκε από επισκέπτρια, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, ότι το βράδυ διαρρήχτηκε το δωμάτιο της και κλάπηκε όλο το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα, όπως διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 58χρονου, ο οποίος εργάζονταν ως τεχνικός σε άλλο ξενοδοχείο και ο οποίος φέρεται κάτω από κάποιες συνθήκες να είχε γενικό αντικλείδι.

Ο συγκεκριμένος είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ανακρίθηκε, ομολόγησε και το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε στην κατοικία του. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE