Χειροπέδες σε 58χρονο για διάρρηξη και κλοπή - Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο

Χειροπέδες σε 58χρονο για διάρρηξη και κλοπή - Μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο

Στη σύλληψη 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 4.11.24 γύρω στη 1:30 το πρωί καταγγέλθηκε από επισκέπτρια, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, ότι το βράδυ διαρρήχτηκε το δωμάτιο της και κλάπηκε όλο το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα, όπως διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 58χρονου, ο οποίος εργάζονταν ως τεχνικός σε άλλο ξενοδοχείο και ο οποίος φέρεται κάτω από κάποιες συνθήκες να είχε γενικό αντικλείδι.

Ο συγκεκριμένος είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ανακρίθηκε, ομολόγησε και το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε στην κατοικία του. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE