To viral μωρό ιπποπόταμος... έφαγε τον νικητή στις εκλογές των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

To viral μωρό ιπποπόταμος... έφαγε τον νικητή στις εκλογές των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Οι Αμερικάνικες εκλογές έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, όχι μόνο η Αμερική αλλά όλος ο πλανήτης περιμένει να μάθει τον πολυαναμενόμενο νικητή ανάμεσα στην Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο ο πιο viral ιπποπόταμος παγκοσμίως έδωσε τον δικό του νικητή... τρώγοντάς τον μέσα από μια τούρτα. Συγκεκριμένα ο Moo Deng το μωρό ιπποπόταμος που βρίσκεται στο ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης... έφαγε τον Τραμπ.

Το ζωάκι είχε μπροστά του δυο τούρτες, οι οποίες είχαν τα πρόσωπα των υποψηφίων προέδρων, επιλέγοντας να φάει, (δηλαδή να νικήσει) ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE