Εκλογές ΗΠΑ 2024: Το Κεντάκι και την Ιντιάνα κερδίζει ο Τραμπ, το Βερμόντ κερδίζει η Χάρις

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Το Κεντάκι και την Ιντιάνα κερδίζει ο Τραμπ, το Βερμόντ κερδίζει η Χάρις

Το Κεντάκι και την Ιντιάνα με 8 και 11 εκλέκτορες αντίστοιχα κερδίζει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το κλείσιμο των καλπών στις πρώτες περιφέρειες, ενώ η Κάμαλα Χάρις κερδίζει το Βερμόντ και τους 3 εκλέκτορές του, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Ο Τραμπ είχε κερδίσει την πολιτεία του Κεντάκι και το 2020, ωστόσο ο Τζο Μπάιντεν ήταν εκείνος που κέρδισε τις γενικές εκλογές.

Οι κάλπες (σε παρένθεση οι εκλέκτορες που διακυβεύονται σε κάθε πολιτεία) έκλεισαν στις ακόλουθες πολιτείες: Τζόρτζια (16), Ιντιάνα (11), Κεντάκι (8), Νότια Καρολίνα (9), Βερμόντ (3) και Βιρτζίνια (13).

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE