Εκλογές ΗΠΑ 2024: Το Κεντάκι και την Ιντιάνα κερδίζει ο Τραμπ, το Βερμόντ κερδίζει η Χάρις

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Το Κεντάκι και την Ιντιάνα κερδίζει ο Τραμπ, το Βερμόντ κερδίζει η Χάρις

Το Κεντάκι και την Ιντιάνα με 8 και 11 εκλέκτορες αντίστοιχα κερδίζει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το κλείσιμο των καλπών στις πρώτες περιφέρειες, ενώ η Κάμαλα Χάρις κερδίζει το Βερμόντ και τους 3 εκλέκτορές του, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Ο Τραμπ είχε κερδίσει την πολιτεία του Κεντάκι και το 2020, ωστόσο ο Τζο Μπάιντεν ήταν εκείνος που κέρδισε τις γενικές εκλογές.

Οι κάλπες (σε παρένθεση οι εκλέκτορες που διακυβεύονται σε κάθε πολιτεία) έκλεισαν στις ακόλουθες πολιτείες: Τζόρτζια (16), Ιντιάνα (11), Κεντάκι (8), Νότια Καρολίνα (9), Βερμόντ (3) και Βιρτζίνια (13).

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE