Εκλογές ΗΠΑ 2024: Το Κεντάκι και την Ιντιάνα κερδίζει ο Τραμπ, το Βερμόντ κερδίζει η Χάρις

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Το Κεντάκι και την Ιντιάνα κερδίζει ο Τραμπ, το Βερμόντ κερδίζει η Χάρις

Το Κεντάκι και την Ιντιάνα με 8 και 11 εκλέκτορες αντίστοιχα κερδίζει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το κλείσιμο των καλπών στις πρώτες περιφέρειες, ενώ η Κάμαλα Χάρις κερδίζει το Βερμόντ και τους 3 εκλέκτορές του, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Ο Τραμπ είχε κερδίσει την πολιτεία του Κεντάκι και το 2020, ωστόσο ο Τζο Μπάιντεν ήταν εκείνος που κέρδισε τις γενικές εκλογές.

Οι κάλπες (σε παρένθεση οι εκλέκτορες που διακυβεύονται σε κάθε πολιτεία) έκλεισαν στις ακόλουθες πολιτείες: Τζόρτζια (16), Ιντιάνα (11), Κεντάκι (8), Νότια Καρολίνα (9), Βερμόντ (3) και Βιρτζίνια (13).

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE