Διαζύγιο – βόμβα: Χωρίζει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood!

Διαζύγιο – βόμβα: Χωρίζει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood!

Την ώρα που κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι αυτή την περίοδο προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, απ΄την άλλη δημοσίευμα του Star Magazine τους χωρίζει!

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Amber Heard κουράστηκε με τον Johnny Depp, ο οποίος την βάζει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα για χάρη του συγκροτήματός του Hollywood Vampires. Μάλιστα ο Johnny και η μπάντα του (Joe Perry και Alice Cooper μαζί του) εμφανίζονται στο Las Vegas.

«Βρίσκει ανόητο όλο αυτό με το γκρουπ. Υποτίθεται πως θα ήταν το χόμπι του, αλλά έχει μπει στη ζωή τους. Καλεί την μπάντα μόνιμα στο σπίτι για πρόβες και η Amber δεν τον βλέπει καθόλου ή όποτε τον βλέπει είναι μαζί τους και απλά… βαρέθηκε», δήλωσε άνθρωπος κοντά στην 29χρονη ηθοποιό. Αλήθεια ή ψέματα ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Και το group-πέτρα του σκανδάλου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.