Βόλος: Φυλάκιση 6 μηνών σε 65χρονο πατέρα που χτύπησε τον 10χρονο γιο του

Βόλος: Φυλάκιση 6 μηνών σε 65χρονο πατέρα που χτύπησε τον 10χρονο γιο του

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή επέβαλε την Δευτέρα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 65χρονο, ο οποίος χτύπησε άγρια τον 10χρονο γιο του όταν εκείνος αρνήθηκε να φύγει από το πάρκο, όπου έπαιζε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Μάιο του 2022, ο 65χρονος, την ώρα που βρισκόταν σε πάρκο στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας με τον γιο του, αντίκρισε μία παρέα ανδρών να κάνουν χρήση ουσιών.

Ο πατέρας, αμέσως τράβηξε το παιδί του από το χέρι και του ανακοίνωσε ότι έπρεπε να φύγουν, αλλά ο 10χρονος αντέδρασε. Μέσα σε λίγες στιγμές, σύμφωνα με μάρτυρα που κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου, ο 65χρονος άρχισε να χτυπάει το παιδί του, αφού το έριξε στο χώμα. Ο μάρτυρας ηταν και το πρόσωπο που κατήγγειλε τον γονιό.

Η σύζυγος του κατηγορουμένου και μητέρα του παιδιού, ανέφερε στο δικαστήριο πως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό, τονίζοντας πως έχει χάσει πάσα ιδέα για τον σύζυγό της.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.