Πτώχευση TGI Fridays στις ΗΠΑ - Τι συμβαίνει με το franchise στην Κύπρο - 28 χρόνια παρουσίας στο νησί

Πτώχευση TGI Fridays στις ΗΠΑ - Τι συμβαίνει με το franchise στην Κύπρο - 28 χρόνια παρουσίας στο νησί

Ανησυχία ανά το παγκόσμιο επικρατεί μετά την αίτηση των TGI Fridays στο άρθρο 11 για αίτηση προστασίας από πτώχευση, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από την πλευρά τους, τα TGI Fridays Κύπρου δηλώνουν ότι παραμένουν ισχυρά και ανεξάρτητα και δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εταιρεία TGI Fridays Inc. στο Τέξας των ΗΠΑ, ιδιοκτήτριας 39 εστιατορίων TGI Fridays, διασαφηνίζουμε τα πιο κάτω.

«Η οικειοθελής αίτηση της εν λόγω εταιρείας προς το δικαστήριο υποβλήθηκε για προστασία από τους πιστωτές της (chapter 11) και δεν επηρεάζει τη λειτουργία των εστιατορίων μας στην Κύπρο. Τα εστιατόρια TGI Fridays βρίσκονται σήμερα σε 41 χώρες και λειτουργούν 461 εστιατόρια, με συμφωνία franchise. Η εταιρεία των TGI Fridays Κύπρου, η οποία επίσης λειτουργεί ως franchisee και ως ανεξάρτητη οντότητα, δεν επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη νομική διαδικασία στις ΗΠΑ.

Τα TGI Fridays Κύπρου, διανύουν φέτος την 28η επέτειο επιτυχούς παρουσίας τους στη χώρα, με 9 εστιατόρια Παγκύπρια.

Η Διεύθυνση της εταιρείας, όπως και ολόκληρη η ομάδα των TGI Fridays Κύπρου, παραμένει αφοσιωμένη στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την προσφορά υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης και φιλοξενίας. Ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη σας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE