Χαμός με τον Χριστοδουλίδη στο show της Χριστιάνας: Φόρεσε ποδιά και έφτιαξε τοστ - Η ατάκα για την ομάδα του - Βίντεο

Χαμός με τον Χριστοδουλίδη στο show της Χριστιάνας: Φόρεσε ποδιά και έφτιαξε τοστ - Η ατάκα για την ομάδα του - Βίντεο

Μια άλλη πλευρά του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα δει το κοινό της Κύπρου, μέσα από το νέο talk show της Κυπριακής τηλεόρασης «SundayNight» .

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει στη βραδινή ζώνη, επιλέγοντας για ποδαρικό στο talk show του Alpha, τον Νίκος Χριστοδουλίδη. 

Ανάμεσα σε άλλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, έβαλε τον Πρόεδρο να φορέσει ποδιά και να φτιάξει σάντουιτς. 

Βέβαια δεν ήταν η μοναδική πρόκληση, αφού οι ερωτήσεις της, ξεδίπλωσαν μια άλλη πλευρά του Νίκου Χριστοδουλίδη, όπως τον τρόπο που χειρίζεται την κριτική όσον αφορά την ομάδα του και την παρουσία του στο γήπεδο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE