Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»
Η εταιρεία δηλώνει βέβαιη ότι η τελική αξιολόγηση της Νομικής Υπηρεσίας θα οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Άμυνας της χώρας, οι πιλότοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος – ένα ρωσικής κατασκευής δικινητήριο Yak-130 – όταν διαπίστωσαν πως υπήρχε βλάβη στο σύστημα προσγείωσης (σ.σ. δεν κατέβαιναν οι τροχοί).
Ύστερα από αρκετές ώρες, οι δύο πιλότοι εντοπίστηκαν από συνεργεία διάσωσης που τους αναζητούσαν σε δασική έκταση.
Πέρυσι, ένας πιλότος βρήκε τον θάνατο σε εκπαιδευτική πτήση, κατά την προσπάθειά του να προσγειώσει ένα ρωσικής κατασκευής Su-22 σε αεροδρόμιο του Βιετνάμ.
Το Βιετνάμ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη Ρωσία για να καλύψει τις αμυντικές του ανάγκες, αν και τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να προσεγγίσει και άλλους προμηθευτές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




