Υπ.Γεωργίας: Δεδομένη η στενή συνεργασία - Συγχαρητήρια στον Κώστα Καδή

Υπ.Γεωργίας: Δεδομένη η στενή συνεργασία - Συγχαρητήρια στον Κώστα Καδή

Δεδομένη θα είναι η στενή συνεργασία με τον Κώστα Καδή στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, έγραψε το βράδυ της Τετάρτης, στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ», η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στον κ. Καδή για την έγκριση της υποψηφιότητάς του, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως Επίτροπος Αλιείας και Ωκεανών, μετά από μια πολύωρη και άκρως ενδιαφέρουσα ακρόαση.

«Δεδομένη η στενή μας συνεργασία στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας», αναφέρει η Υπουργός Γεωργίας.

Η κ. Παναγιώτου προσθέτει στην ανάρτησή της ότι είναι κοινοί οι στόχοι και οι προκλήσεις για διαφύλαξη των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και της ευημερίας των παράκτιων κοινοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημειώνοντας ότι «θα δουλέψουμε μαζί, και κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το 1ο εξάμηνο του 2026».

«Κάθε επιτυχία, Επίτροπε Καδή, σε αυτό το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε», καταλήγει η κ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE