Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Σπάτα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Σπάτα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Σπάτα.

Το δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λεοφώρου Σπάτων και της οδού Δημάρχου Χρήστου Μπέκα.

Στο σημείο του δυστύχηματος έσπευσαν μονάδες της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τρεις τραυματίες οι οποίοι διακομίσθηκαν στο ΚΑΤ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τραυματίες είναι σοβαρά.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.