Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Σπάτα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Σπάτα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Σπάτα.

Το δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λεοφώρου Σπάτων και της οδού Δημάρχου Χρήστου Μπέκα.

Στο σημείο του δυστύχηματος έσπευσαν μονάδες της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τρεις τραυματίες οι οποίοι διακομίσθηκαν στο ΚΑΤ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τραυματίες είναι σοβαρά.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE