Καταγγελίες για κυνήγι κοντά σε σπίτια – Τι προνοεί η νομοθεσία και πώς απαντά η Υπ. Θήρας

Καταγγελίες για κυνήγι κοντά σε σπίτια – Τι προνοεί η νομοθεσία και πώς απαντά η Υπ. Θήρας

Στην εκπομπή Alpha Καλημέρα μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου Θήρας, Πέτρος Αναγιωτός, ο οποίος μίλησε για τις καταγγελίες για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχει αυξηθεί» και πρόσθεσε ότι οφείλεται σε απερισκεψία μικρής μερίδας κυνηγών και η οικιστική ανάπτυξη που παρουσιάζεται σε γεωργικές περιοχές.

Όπως σημείωσε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, σε ακτίνα 200 μέτρων από κάθε μεμονωμένη κατοικία και σε ακτίνα 500 μέτρων από οικιστική περιοχή, θεωρείται απαγορευμένη περιοχή και ο κυνηγός μπορεί να καταγγελθεί.

Καταληκτικά, ανέφερε ότι «η υπηρεσία προσπαθεί να ανταποκρίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή και πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια, τα παράπονα είναι αρκετά σε αριθμό», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE