Καταγγελίες για κυνήγι κοντά σε σπίτια – Τι προνοεί η νομοθεσία και πώς απαντά η Υπ. Θήρας

Καταγγελίες για κυνήγι κοντά σε σπίτια – Τι προνοεί η νομοθεσία και πώς απαντά η Υπ. Θήρας

Στην εκπομπή Alpha Καλημέρα μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου Θήρας, Πέτρος Αναγιωτός, ο οποίος μίλησε για τις καταγγελίες για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχει αυξηθεί» και πρόσθεσε ότι οφείλεται σε απερισκεψία μικρής μερίδας κυνηγών και η οικιστική ανάπτυξη που παρουσιάζεται σε γεωργικές περιοχές.

Όπως σημείωσε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, σε ακτίνα 200 μέτρων από κάθε μεμονωμένη κατοικία και σε ακτίνα 500 μέτρων από οικιστική περιοχή, θεωρείται απαγορευμένη περιοχή και ο κυνηγός μπορεί να καταγγελθεί.

Καταληκτικά, ανέφερε ότι «η υπηρεσία προσπαθεί να ανταποκρίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή και πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια, τα παράπονα είναι αρκετά σε αριθμό», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE