Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχει αυξηθεί» και πρόσθεσε ότι οφείλεται σε απερισκεψία μικρής μερίδας κυνηγών και η οικιστική ανάπτυξη που παρουσιάζεται σε γεωργικές περιοχές.
Όπως σημείωσε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, σε ακτίνα 200 μέτρων από κάθε μεμονωμένη κατοικία και σε ακτίνα 500 μέτρων από οικιστική περιοχή, θεωρείται απαγορευμένη περιοχή και ο κυνηγός μπορεί να καταγγελθεί.
Καταληκτικά, ανέφερε ότι «η υπηρεσία προσπαθεί να ανταποκρίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή και πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια, τα παράπονα είναι αρκετά σε αριθμό», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




