Τρελό τρολάρισμα της Κατερίνας Αγαπητού στον Νάνο για την ημέρα των ερωτευμένων – «Παίρνω την απάντησή σου ως παραδοχή»  

Τρελό τρολάρισμα της Κατερίνας Αγαπητού στον Νάνο για την ημέρα των ερωτευμένων – «Παίρνω την απάντησή σου ως παραδοχή»   

Τρελό τρολάρισμα έκανε για ακόμη μία φορά η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Αγαπητού στον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση κατέληξε στην ημέρα των ερωτευμένων, 14 Φεβρουαρίου, με την παρουσιάστρια να ρωτά χαρακτηριστικά τον Νάνο εάν γιορτάζει την ημέρα αυτή.

«Δε γιορτάζω όχι», απάντησε ο δημοσιογράφος, με την Κατερίνα Αγαπητού να απαντά «Γιατί ρε Κώστα μου; Μη μου πεις το τυπικό γιορτάζουμε όλο το χρόνο και δε χρειάζεται μια μέρα. Να ξέρεις ότι όποια γυναίκα το λέει αυτό, λέει ψέματα. Δεν είναι τα δώρα, αλλά μια αγκαλιά, ένα φιλί που μπορεί να το δίνεις και κάθε μέρα», αναγκάζοντας τον Κώστα Νάνο να πει «ας πούμε ότι τη γιορτάζουμε για να πάμε παρακάτω»

Η παρουσιάστρια γελώντας κατέληξε στο εξής σχόλιο: «παραδέχτηκες, άσχετο με το με ποιον τρόπο το έκανες, παίρνω την απάντησή σου ως παραδοχή»

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE