Έκλεψαν αρμόνιο μεγάλης αξίας από μουσικό σε μπαράκι - «Έκαψε» μαρτυρία 30χρονο

Έκλεψαν αρμόνιο μεγάλης αξίας από μουσικό σε μπαράκι - «Έκαψε» μαρτυρία 30χρονο

Καταγγέλθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο ΤΑΕ Λεμεσού από μουσικό 35 ετών, ότι το προηγούμενο βράδυ εργάστηκε σε νυχτερινό μπαράκι στη Λεμεσό και με την ολοκλήρωση της εργασίας του είχε τοποθετήσει το Αρμόνιο αξίας 1900 ευρώ εντός αποθήκης στο χώρο του υποστατικού.

Ακολούθως όταν πήγε να το παραλάβει διαπίστωσε ότι αυτό κλάπηκε και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή και άμεσες ενέργειες από τα μέλη της αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου ηλικίας 30 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε την Πέμπτη και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν το κλοπιμαίο αρμόνιο εντοπίστηκε σε υποστατικό πλησίον της σκηνής και παραλήφθηκε από μέλη της αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE