Φόρεσαν ξανά χειροπέδες έξι πρόσωπα για τρομοκρατία - Προέκυψαν νέα στοιχεία

Φόρεσαν ξανά χειροπέδες έξι πρόσωπα για τρομοκρατία -  Προέκυψαν νέα στοιχεία

Αναφορικά με υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αδικήματα που αφορούν το Νόμο Περί Τρομοκρατίας, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κ.α, κατά τη διερεύνησή των εν λόγω αδικήματων, προέκυψαν νέα στοιχεία.

Η Αστυνομία την περασμένη Τρίτη 5/11/2024 πρόχωρησε στην επανασύλληψη έξι προσώπων βάσει δικαστικών ενταλμάτων. Ακολούθως, χθες Τετάρτη 6/11/2024, οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου για τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος κράτησής τους, η οποία συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 7/11/2024.

Εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Να σημειωθεί,ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν συλληφθεί μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας μαζί με άλλες Μονάδες και Υπηρεσίες της Αστυνομίας, οκτώ πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE