Ελλάδα: Έπεσε από το κρεβάτι, χτύπησε στο κεφάλι και πέθανε – Τον βρήκε ο αδερφός του μετά από ώρες

Ελλάδα: Έπεσε από το κρεβάτι, χτύπησε στο κεφάλι και πέθανε – Τον βρήκε ο αδερφός του μετά από ώρες

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Αμαλιάδα εντοπίστηκε ένας άνδρας, ηλικίας 60 ετών, από τον ίδιο του τον αδερφό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 60χρονος είχε φύγει από τη ζωή αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό του.

Σε κατάσταση… σοκ ο αδερφός του ειδοποίησε χθες το μεσημέρι τις Αρχές, με τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας να σπεύδουν στο σημείο. Επί τόπου βρέθηκε και ιατροδικαστής από την Πάτρα, αποκλείοντας από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια.

Όπως διαπιστώθηκε ο άτυχος άνδρας, έπεσε από το κρεβάτι, χτύπησε στο πάτωμα το κεφάλι του και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE