Ακάμας: Πότε είναι η τελευταία μέρα για αιτήσεις για επιπλέον επιδότηση ανά δεκάριο

Ακάμας: Πότε είναι η τελευταία μέρα για αιτήσεις για επιπλέον επιδότηση ανά δεκάριο

Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου γίνονται δεκτές αιτήσεις για το μέτρο για επιπλέον επιδότηση 60 ευρώ ανά δεκάριο για όλες τις εκτάσεις, εκτός οικιστικής και τουριστικής/ παραθεριστικής ζώνης, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες γης Ακάμα ο Δήμος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ακάμα «προϋπόθεση για υποβολή αίτησης είναι η πρόσβαση με κωδικούς στο σύστημα Αριάδνη και Πιστοποιητικό IBAN».

Το σύστημα www.support-akamas εμφανίζει όλα τα τεμάχια.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης η Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024, προστίθεται.

Ο Δήμος Ακάμα επισημαίνει επίσης πως κλιμάκιο του Υπουργείου Γεωργίας βρέθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Νέου Χωριού χτες Παρασκευή από τις 10.00 π.μ.- 5.00 μ.μ στο τοπικό γραφείο Νέου Χωριού για παροχή βοήθειας σε ενδιαφερόμενους για υποβολή της αίτησής τους, νοουμένου ότι έχουν τους κωδικούς ΑΡΙΑΔΝΗ και ΙΒΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect