Ακάμας: Πότε είναι η τελευταία μέρα για αιτήσεις για επιπλέον επιδότηση ανά δεκάριο

Ακάμας: Πότε είναι η τελευταία μέρα για αιτήσεις για επιπλέον επιδότηση ανά δεκάριο

Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου γίνονται δεκτές αιτήσεις για το μέτρο για επιπλέον επιδότηση 60 ευρώ ανά δεκάριο για όλες τις εκτάσεις, εκτός οικιστικής και τουριστικής/ παραθεριστικής ζώνης, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες γης Ακάμα ο Δήμος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ακάμα «προϋπόθεση για υποβολή αίτησης είναι η πρόσβαση με κωδικούς στο σύστημα Αριάδνη και Πιστοποιητικό IBAN».

Το σύστημα www.support-akamas εμφανίζει όλα τα τεμάχια.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης η Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024, προστίθεται.

Ο Δήμος Ακάμα επισημαίνει επίσης πως κλιμάκιο του Υπουργείου Γεωργίας βρέθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Νέου Χωριού χτες Παρασκευή από τις 10.00 π.μ.- 5.00 μ.μ στο τοπικό γραφείο Νέου Χωριού για παροχή βοήθειας σε ενδιαφερόμενους για υποβολή της αίτησής τους, νοουμένου ότι έχουν τους κωδικούς ΑΡΙΑΔΝΗ και ΙΒΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE