Ακάμας: Πότε είναι η τελευταία μέρα για αιτήσεις για επιπλέον επιδότηση ανά δεκάριο

Ακάμας: Πότε είναι η τελευταία μέρα για αιτήσεις για επιπλέον επιδότηση ανά δεκάριο

Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου γίνονται δεκτές αιτήσεις για το μέτρο για επιπλέον επιδότηση 60 ευρώ ανά δεκάριο για όλες τις εκτάσεις, εκτός οικιστικής και τουριστικής/ παραθεριστικής ζώνης, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες γης Ακάμα ο Δήμος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ακάμα «προϋπόθεση για υποβολή αίτησης είναι η πρόσβαση με κωδικούς στο σύστημα Αριάδνη και Πιστοποιητικό IBAN».

Το σύστημα www.support-akamas εμφανίζει όλα τα τεμάχια.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης η Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024, προστίθεται.

Ο Δήμος Ακάμα επισημαίνει επίσης πως κλιμάκιο του Υπουργείου Γεωργίας βρέθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Νέου Χωριού χτες Παρασκευή από τις 10.00 π.μ.- 5.00 μ.μ στο τοπικό γραφείο Νέου Χωριού για παροχή βοήθειας σε ενδιαφερόμενους για υποβολή της αίτησής τους, νοουμένου ότι έχουν τους κωδικούς ΑΡΙΑΔΝΗ και ΙΒΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE