Συνελήφθη 45χρονος στη Λεμεσό - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Συνελήφθη 45χρονος στη Λεμεσό - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 20/10/2024 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου.

Το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα σήμερα από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Αφού ανακόπηκε για έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 45 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE