Χειροπέδες σε 26χρονο για υπόθεση ναρκωτικών - Τον εντόπισε η ποδηλατική Αστυνομία

Χειροπέδες σε 26χρονο για υπόθεση ναρκωτικών - Τον εντόπισε η ποδηλατική Αστυνομία

Συνελήφθη την Κυριακή ένας 26χρονος, στη Λάρνακα, σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 14:45, κατόπιν πληροφορίας, μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας Λάρνακας ανέκοψαν τον 26χρονο για έλεγχο στην λεωφόρο Αθηνών, στη Λάρνακα, παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Κατά την έρευνα φέρεται να εντοπίστηκε σε τσαντάκι μέσης που έφερε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας μετέφεραν τον 26χρονο στην ΥΚΑΝ Λάρνακας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE