Κλάπηκαν ποτά και εξοπλισμός 40 χιλιάδων ευρώ από εστιατόριο - Συνελήφθη 52χρονος

Κλάπηκαν ποτά και εξοπλισμός 40 χιλιάδων ευρώ από εστιατόριο - Συνελήφθη 52χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 52χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου, κλοπής και κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 28.10.24 καταγγέλθηκε από 63χρονο επιχειρηματία από τη Γεροσκήπου ότι μεταξύ της περιόδου Αυγούστου του 2024 μέχρι και 28.10.24 διαπίστωσε ότι διαρρήχτηκε κτήριο που χρησιμοποιούσε ως εστιατόριο και κλάπηκε εξοπλισμός εστιατορίου και οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας 40 χιλ. ευρώ περίπου.

Επίσης κατά τη διάρρηξη προκλήθηκαν ζημιές ύψους 1.500 ευρώ.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως στο πλαίσιο των εξετάσεων ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον 52χρονου, ο οποίος ήταν πρώην ιδιοκτήτης του εν λόγω εστιατορίου και ο οποίος συνελήφθη στις 9.11.24 στις 16:20 το απόγευμα και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE