Κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα «μαϊμού» στην επαρχία Αμμοχώστου

Κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα «μαϊμού» στην επαρχία Αμμοχώστου

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Τμήματος Τελωνείων στην επαρχία Αμμοχώστου

Μεγάλος αριθμός από εμπορεύματα, που φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποίησαν σήμερα, στην επαρχία Αμμοχώστου, ο Κλάδος Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομίας και το Τμήμα Τελωνείων.

Σκοπός της επιχείρησης ήταν η καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων, που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Κατά τη διάρκειά της, μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνες σε τρία υποστατικά, στην επαρχία Αμμοχώστου, στα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γύρω στα 570 προϊόντα, που φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις. Στην πλειονότητά τους, τα προϊόντα που κατασχέθηκαν, είναι είδη ένδυσης.

  Τα κατασχεθέντα προϊόντα παραλήφθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, το οποίο ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE