Συνεργασία για τουρισμό, εμπόριο, ενέργεια συζήτησε ο ΥΠΟΙΚ με τον Πρέσβη Κατάρ

Συνεργασία για τουρισμό, εμπόριο, ενέργεια συζήτησε ο ΥΠΟΙΚ με τον Πρέσβη Κατάρ

Την περαιτέρω συνεργασία Κύπρου-Κατάρ σε τομείς όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, η ενέργεια, η τεχνολογία και το περιβάλλον συζήτησαν ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Κύπρο, Yousef Sultan Laram, σε εθιμοτυπική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Υπουργείο Οικονομικών.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι κατά τη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Κατάρ και τους τρόπους περεταίρω σύσφιξής τους. Ειδικότερα, οι δυο αξιωματούχοι αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και στην ανάγκη συνεχούς ενίσχυσης τους προς αμοιβαίο όφελος.

Σημειώνεται ότι συμφώνησαν ότι υπάρχει σημαντικός χώρος για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δυο χωρών σε τομείς όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, η ενέργεια, η τεχνολογία και η προστασία του περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, έγινε ανασκόπηση των γεωπολιτικών εξελίξεων και ο Υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε για διάφορα ευρωπαϊκά θέματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE