Τζόκερ: Στην Κύπρο το τυχερό δελτίο - Πόσα κέρδισε και πού παίχτηκε

Τζόκερ: Στην Κύπρο το τυχερό δελτίο - Πόσα κέρδισε και πού παίχτηκε

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κύπρο συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ, στην κλήρωση της Τρίτης 12 Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ το δελτίο των 4.229.300,85 ευρώ κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Λευκωσία.

Δείτε τον πίνακα:

Το κόστος του δελτίου στο οποίο συμπληρώθηκαν οι έξι χρυσοί αριθμοί ήταν μόλις 6 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση της Τρίτης υπήρξε τζακ ποτ στη δεύτερη κατηγορία (5αρια).

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης είναι τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ.

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE