Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος για ληστεία εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος για ληστεία εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας, που διαπράχθηκε το βράδυ στις 30 Οκτωβρίου, εναντίον διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, από 23χρονο, γύρω στις 9.20μ.μ. στις 30/10/2024, ενώ μετέφερε παραγγελία φαγητού με τη μοτοσικλέτα του σε περιοχή της Λεμεσού, ομάδα νεαρών προσώπων, του ανέκοψαν την πορεία, του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους.

Αφού ο παραπονούμενος κατάφερε να ξεφύγει, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE