Κυπριακό και όμως αληθινό: Έβαλε κρεβατάκι της θάλασσας μπροστά στο σπίτι για να μην παρκάρουν - Φωτογραφία

Κυπριακό και όμως αληθινό: Έβαλε κρεβατάκι της θάλασσας μπροστά στο σπίτι για να μην παρκάρουν - Φωτογραφία

Κανείς δεν μπορεί να οριοθετήσει το που μπορεί να φτάσει η φαντασία ενός ανθρώπου που θέλει να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Στην εν λόγω περίπτωση, ο/η ιδιοκτήτης του σπιτιού σε περιοχή της Λεμεσού στην Κύπρο, αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση για να μην παρκάρουν τα οχήματα τους μπροστά από την οικία του είναι να βάλει κάτι που θα κρατάει αρκετό μήκος.

Και τι είναι αυτό;; Μιας και το καλοκαίρι στην Κύπρο διαρκεί αρκετά, το πιο φυσιολογικό που θα έβλεπες παντού θα ήταν κρεβατάκια θαλάσσης. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση , ο ιδιοκτήτης σκέφτηκε να το αξιοποιήσει για να λύσει το πρόβλημα του, τοποθετώντας το στο δρόμο.

Τις φωτογραφίες ανέβασε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην σελίδα "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε"

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE