Τριπλό θανατηφόρο: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών νεαρών που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο

Τριπλό θανατηφόρο: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών νεαρών που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο

Τα ονόματα των τριών θυμάτων του νέου θανατηφόρου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα στον δρόμο Δερύνειας – Φρενάρους έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Πρόκειται για τους, Μαρτίνο Μαρτη, 20 ετών , Νικόλα Κουτσου, 18 ετών, Ειρηναίο Αδάμου, 20 ετών όλοι από το Φρεναρος.

Οι άλλοι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και εισήχθησαν στο χειρουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο μετά τα μεσάνυxτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 44χρονος με συνοδηγό 15χρόνο.

Στο αυτοκίνητο του 18χρονου επέβαιναν συνολικά 5 πρόσωπα εκ των οποίων τα 3 απεβίωσαν ενώ τα άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά και εισήχθησαν στο χειρουργείο.

Τα άτομα που επέβαιναν στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρώς και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE