15χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε από πτώση σε γκρεμό - Διασώθηκε από την Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

15χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε από πτώση σε γκρεμό - Διασώθηκε από την Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 37 περιατατικά, 23 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, χθες στις 12:41 ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας και της ΕΜΑΚ με ομάδα και όχημα διάσωσης και ομάδα αναρριχητών αντιστοίχως για διάσωση τραυματισμένου ατόμου 15 ετών (ποδηλάτης) μετά από πτώση του σε ορεινή περιοχή των Κιονιών, Μαχαιρά.

Όπως σημείωσε ο κ. Κεττής, έγινε χρήση διασωστικής εξάρτησης και αφού ο τραυματίας προσεγγίστηκε του δόθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης-διάσωσης, μεταφέρθηκε σε απόσταση 100 μέτρων όπου παραδόθηκε στο χώρο αναμονής του ασθενοφόρου για την διακομιδή του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE