15χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε από πτώση σε γκρεμό - Διασώθηκε από την Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

15χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε από πτώση σε γκρεμό - Διασώθηκε από την Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 37 περιατατικά, 23 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, χθες στις 12:41 ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας και της ΕΜΑΚ με ομάδα και όχημα διάσωσης και ομάδα αναρριχητών αντιστοίχως για διάσωση τραυματισμένου ατόμου 15 ετών (ποδηλάτης) μετά από πτώση του σε ορεινή περιοχή των Κιονιών, Μαχαιρά.

Όπως σημείωσε ο κ. Κεττής, έγινε χρήση διασωστικής εξάρτησης και αφού ο τραυματίας προσεγγίστηκε του δόθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης-διάσωσης, μεταφέρθηκε σε απόσταση 100 μέτρων όπου παραδόθηκε στο χώρο αναμονής του ασθενοφόρου για την διακομιδή του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE