Αναζητείται γυναίκα για κλοπή από κατοικία - Αν την δείτε καλέστε την Αστυνομία - Φωτογραφία

Αναζητείται γυναίκα για κλοπή από κατοικία - Αν την δείτε καλέστε την Αστυνομία - Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό γυνάικας, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση, που αφορά το αδίκημα της κλοπής από κατοικία, το οποίο διαπράχθηκε στις 15/11/2024 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE