Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση της πυροσβεστικής μετά από φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Λακωνία.

Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στη Σκάλα Λακωνίας για την κατάσβεση της φωτιάς, εντόπισαν κατά τη διάρκειά της τη σορό ενός άνδρα.

Έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς και θανάτου του άνδρα, διεξάγονται από το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Στην κατάσβεση της φωτιάς στο κτήριο στη Λακωνίας επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE