Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση της πυροσβεστικής μετά από φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Λακωνία.

Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στη Σκάλα Λακωνίας για την κατάσβεση της φωτιάς, εντόπισαν κατά τη διάρκειά της τη σορό ενός άνδρα.

Έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς και θανάτου του άνδρα, διεξάγονται από το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Στην κατάσβεση της φωτιάς στο κτήριο στη Λακωνίας επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE