Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Νταρ αλ Αμάλ, κοντά στην Μπααλμπέκ, στον ανατολικό Λίβανο, σκοτώθηκε σήμερα από ισραηλινό πλήγμα εναντίον της κατοικίας του. Μαζί του έχασαν τη ζωή τους και έξι μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Το σπίτι του γιατρού Αλί Ράκαν Αλάμ βρίσκεται πολύ κοντά στο νοσοκομείο.

Το υπουργείο ανακοίνωσε «την απώλεια του Δρ Αλί Ράκαν Αλάμ, διευθυντή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Νταρ αλ Αμάλ, ο οποίος έπεσε μάρτυρας μαζί με έξι συναδέλφους του σε μια θρασύδειλη ισραηλινή επίθεση εναντίον της κατοικίας του που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο».

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο κατήγγειλε επίσης «τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού εναντίον του προσωπικού και των υποδομών υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE