Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Νταρ αλ Αμάλ, κοντά στην Μπααλμπέκ, στον ανατολικό Λίβανο, σκοτώθηκε σήμερα από ισραηλινό πλήγμα εναντίον της κατοικίας του. Μαζί του έχασαν τη ζωή τους και έξι μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Το σπίτι του γιατρού Αλί Ράκαν Αλάμ βρίσκεται πολύ κοντά στο νοσοκομείο.

Το υπουργείο ανακοίνωσε «την απώλεια του Δρ Αλί Ράκαν Αλάμ, διευθυντή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Νταρ αλ Αμάλ, ο οποίος έπεσε μάρτυρας μαζί με έξι συναδέλφους του σε μια θρασύδειλη ισραηλινή επίθεση εναντίον της κατοικίας του που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο».

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο κατήγγειλε επίσης «τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού εναντίον του προσωπικού και των υποδομών υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE