Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Νταρ αλ Αμάλ, κοντά στην Μπααλμπέκ, στον ανατολικό Λίβανο, σκοτώθηκε σήμερα από ισραηλινό πλήγμα εναντίον της κατοικίας του. Μαζί του έχασαν τη ζωή τους και έξι μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Το σπίτι του γιατρού Αλί Ράκαν Αλάμ βρίσκεται πολύ κοντά στο νοσοκομείο.

Το υπουργείο ανακοίνωσε «την απώλεια του Δρ Αλί Ράκαν Αλάμ, διευθυντή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Νταρ αλ Αμάλ, ο οποίος έπεσε μάρτυρας μαζί με έξι συναδέλφους του σε μια θρασύδειλη ισραηλινή επίθεση εναντίον της κατοικίας του που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο».

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο κατήγγειλε επίσης «τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού εναντίον του προσωπικού και των υποδομών υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE