ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο Γιώργος Φράγκου - Τον ψάχνουν για κλοπή φορτηγού - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο Γιώργος Φράγκου - Τον ψάχνουν για κλοπή φορτηγού - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 43 ετών, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, αφού αυτός καταζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής φορτηγού οχήματος.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Φράγκου, ημερομηνία γέννησης 11/09/1981, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Εναντίον του 43χρονου διερευνάται υπόθεση: 1. Κλοπής φορτηγού οχήματος, 2. Πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, και 3. Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας, μεταξύ 12 και 18 Νοεμβρίου, 2024.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνησης στοιχεία, η κλοπή του φορτηγού οχήματος διαπράχθηκε μεταξύ 12 και 13 Νοεμβρίου, 2024, στην επαρχία Αμμοχώστου. Το φορτηγό εντοπίστηκε σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας, στις 18 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.