Έσπασαν παράθυρα και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα - Νέοι βανδαλισμοί σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία

Έσπασαν παράθυρα και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα - Νέοι βανδαλισμοί σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία

Σε βανδαλισμούς προέβησαν χθες (23/11) το βράδυ άγνωστα πρόσωπα σε γυμνάσιο της Λευκωσίας, ενώ παράλληλα έθεσαν φωτιά σε αίθουσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αίθουσα Γυμνασίου στη Λευκωσία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς και μέλη της Αστυνομίας.

Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι οι δράστες έσπασαν παράθυρα τις αίθουσας και έβαλαν φωτιά.

Οι ζημιές θα εκτιμηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE