Ελλάδα: Έδερνε την 15χρονη κόρη του και επιτέθηκε στον αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

Ελλάδα: Έδερνε την 15χρονη κόρη του και επιτέθηκε στον αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

Διπλό επεισόδιο με θύματα μια 15χρονη και έναν αστυνομικό και θύτη τον 40χρονο πατέρα της ανήλικης, σημειώθηκε χθες Κυριακή, στον Βόλο.

Ο 40χρονος, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ, φέρεται να επιτέθηκε στην κόρη του, χτυπώντας την με καλώδια και την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό.

Καταγγελία
Το νεαρό κορίτσι κατάφερε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε για να συλληφθεί στα όρια του Αυτοφώρου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Ωστόσο συνέχισε να είναι επιθετικός και απέναντι στον αστυνομικό που επιχείρησε να τον συλλάβει, τον οποίο γρονθοκόπησε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε.

Η σύλληψη

Τελικά, συνελήφθη από άλλους αστυνομικούς που επενέβησαν, ενώ τόσο η 15χρονη, όσο και ο αστυνομικός μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο 40χρονος αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE