ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί 27χρονος - Τον τσάκωσαν για διαρρήξεις και κλοπές

Στο κελί 27χρονος - Τον τσάκωσαν για διαρρήξεις και κλοπές

Στην σύλληψη 27χρονου, ο οποίος καταζητείτο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και ληστείας στην Πάφο, προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης  η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου εναντίον του 27χρονο είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σχετικά με υπόθεσεις κλοπής οχήματος που διαπράχτηκε στις 28 Οκτωβρίου, κλοπής πετρελαίου που διαπράχτηκε την ίδια ημέρα, ληστείας που διαπράχτηκε στις 2 Νοεμβρίου, και δυο διαρρήξεων που διαπράχτηκαν στις 18 Νοεμβρίου.

Ο 27χρονος, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης όμως κρίθηκε πως έπρεπε να εξεταστεί από λειτουργό Ψυχικής Υγείας ο οποίος διέγνωσε ότι έχρηζε νοσηλείας και, ως εκ τούτου, αντί στα κρατητήρια οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου όταν ο 27χρονος πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας θα επανασυλληφθεί και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύλληψη έξι προσώπων στην Πάφο για παράνομη εργοδότηση και απασχόληση

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 26 Νοεμβρίου, κατά τις πρωινές ώρες, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου σε συνεργασία με λειτουργούς Επιθεωρήσεως Αδήλωτης Εργασίας επισκέφτηκαν ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο προς διερεύνηση πληροφορίας για παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών.

Κατόπιν παρακολούθησης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εντόπισαν πέντε πρόσωπα τα οποία απασχολούνταν με τον καθαρισμό πρασίνου. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για πέντε άντρες αραβικής καταγωγής ηλικίας από 18 μέχρι 35 ετών όλοι τους αιτητές πολιτικού ασύλουμ που εργοδοτούνταν από Ελληνοκύπριο ηλικίας 45 ετών από την επαρχία Λεμεσού χωρίς τις σχετικές άδειες.

Οι πέντε αλλοδαποί  και ο εργοδότης συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται, ανέφερε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειμερινές εκπτώσεις: Καταγγελίες από καταναλωτές για διαφορετικές τιμές σε ράφι και ταμείο - Τι να προσέξετε

• Γρίπη: Αυξήθηκαν στους δέκα οι θάνατοι στην Κύπρο

• Απειλές και υβριστικά μηνύματα κατά του Υπ. Εργασίας και της οικογένειας του - Η αντίδραση του

• ΑΠΟΕΛ προς υπουργό Εργασίας: «Δυστυχώς συνεχίζεις και σήμερα το επικοινωνιακό σου "κρεσέντο"»

• Υπόθεση Ποταμιάς: Εντοπίστηκε το όχημα - Χειροπέδες στον 39χρονο καταζητούμενο

• Μονή Αββακούμ: Στη δημοσιότητα κατάθεση μάρτυρα - «Επέμβαση στo έργο της Ιεράς Συνόδου η δημοσιοποίηση της»



Κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τη συνάντηση με Τατάρ-Στο τραπέζι το άνοιγμα Πυροίου-Προετοιμασία Ντι Κάρλο για πενταμερή

Κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τη συνάντηση με Τατάρ-Στο τραπέζι το άνοιγμα Πυροίου-Προετοιμασία Ντι Κάρλο για πενταμερή

Όσο αδειάζει η κλεψύδρα για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ στις 20 Ιανουαρίου, για άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης, τόσο αυξάνονται οι πληροφορίες για άνοιγμα του οδοφράγματος Πυροϊου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο αίτημα το οποίο αναμένεται να υποβάλει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στον κατοχικό ηγέτη, φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από την τ/κ πλευρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top