Λίβανος: Η Χεζμπολάχ ετοιμάζει την «επίσημη κηδεία» του Χασάν Νασράλα που δολοφονήθηκε από το Ισραήλ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ ετοιμάζει την «επίσημη κηδεία» του Χασάν Νασράλα που δολοφονήθηκε από το Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ ετοιμάζει τη "λαϊκή και επίσημη" κηδεία του ηγέτη της Χασάν Νασράλα, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από δύο μήνες από ισραηλινό πλήγμα, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος της λιβανικής οργάνωσης και πολιτικού κόμματος που είναι σύμμαχος του Ιράν.

"Μεταθέσαμε την κηδεία" του Χασάν Νασράλα "προκειμένου να την οργανώσουμε όπως του αξίζει", δήλωσε ο Μαχμούντ Κομάτι σε οργανωμένη περιοδεία για τα μέσα ενημέρωσης στον νότιο τομέα της Βηρυτού, προπύργιο της Χεζμπολάχ, την ίδια ημέρα που τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία με το Ισραήλ.

Στο μεταξύ, βουλευτής της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Φαντλάλαχ, δήλωσε σήμερα πως η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της αν επιτεθεί το Ισραήλ.

Ο Φαντλάλαχ απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου του λιβανικού τηλεοπτικού δικτύου Al Jadeed σχετικά με το πώς σχολιάζει τη δήλωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου χθες, Τρίτη, πως το Ισραήλ διατηρεί στρατιωτική ελευθερία δράσης και θα πλήξει την οργάνωση αν παραβιάσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που τέθηκε σε ισχύ σήμερα το πρωί.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE