Παραβίασε παράθυρο με αιχμηρό αντικείμενο, μπούκαρε σε οικία και έκλεψε χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 34χρονου

Παραβίασε παράθυρο με αιχμηρό αντικείμενο, μπούκαρε σε οικία και έκλεψε χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 34χρονου

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 21 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ηλικίας 48 ετών, ότι την 21η Σεπτεμβρίου και μεταξύ των ωρών 11:00–16:00 διαρρήχτηκε η κατοικία του και κλάπηκαν χρυσαφικά η αξία των οποίων δεν έχει εκτιμηθεί. Η παραβίαση, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου επιτεύχθηκε από το παράθυρο της κουζίνας, το οποίο παραβιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον 34χρονου μόνιμου κατοίκου Κύπρου, ο οποίος καταζητείτο. Χτες 27 Νοεμβρίου στις 17:20 αυτός εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, είπε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE