Παραβίασε παράθυρο με αιχμηρό αντικείμενο, μπούκαρε σε οικία και έκλεψε χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 34χρονου

Παραβίασε παράθυρο με αιχμηρό αντικείμενο, μπούκαρε σε οικία και έκλεψε χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 34χρονου

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 21 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ηλικίας 48 ετών, ότι την 21η Σεπτεμβρίου και μεταξύ των ωρών 11:00–16:00 διαρρήχτηκε η κατοικία του και κλάπηκαν χρυσαφικά η αξία των οποίων δεν έχει εκτιμηθεί. Η παραβίαση, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου επιτεύχθηκε από το παράθυρο της κουζίνας, το οποίο παραβιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον 34χρονου μόνιμου κατοίκου Κύπρου, ο οποίος καταζητείτο. Χτες 27 Νοεμβρίου στις 17:20 αυτός εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, είπε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE