Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Πένθος για την Ένωση Νέων Παραλιμνίων έφερε η είδηση θανάτου της Αντωνίας Σάββα, η οποία ήταν γνωστή και ως η «Αντωνού της Ένωσης».

Σε ανακοίνωση, η ΕΝΠ ανέφερε πώς «αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων η Αντωνία Σάββα, η Αντωνού της Ένωσης.
Διαχρονική οπαδός της ομάδας μας, Ποδοσφαιρομάνα και από τις πρώτες γυναίκες μέλη του Σωματείου μας.
Αιωνία θα είναι η μνήμη σου!».

Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνού είχε απεικονιστεί, γονατισμένη στις κερκίδες του γηπέδου στο Δασάκι της Άχνας, να προσεύχεται στο Θεό όπως η αγαπημένη της ομάδα αποφύγει τη διαβάθμιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE