Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Πένθος για την Ένωση Νέων Παραλιμνίων έφερε η είδηση θανάτου της Αντωνίας Σάββα, η οποία ήταν γνωστή και ως η «Αντωνού της Ένωσης».

Σε ανακοίνωση, η ΕΝΠ ανέφερε πώς «αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων η Αντωνία Σάββα, η Αντωνού της Ένωσης.
Διαχρονική οπαδός της ομάδας μας, Ποδοσφαιρομάνα και από τις πρώτες γυναίκες μέλη του Σωματείου μας.
Αιωνία θα είναι η μνήμη σου!».

Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνού είχε απεικονιστεί, γονατισμένη στις κερκίδες του γηπέδου στο Δασάκι της Άχνας, να προσεύχεται στο Θεό όπως η αγαπημένη της ομάδα αποφύγει τη διαβάθμιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE