Σταμάτησαν σε φώτα και του έριξαν ουσία στο πρόσωπο - Χειροπέδες σε 20χρονο για την επίθεση σε ντελιβερά

Σταμάτησαν σε φώτα και του έριξαν ουσία στο πρόσωπο - Χειροπέδες σε 20χρονο για την επίθεση σε ντελιβερά

Στη σύλληψη τρίτου προσώπου ηλικίας 20 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον διανομέα φαγητού, που διαπράχθηκε στις 29 Οκτωβρίου, 2024, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 28χρονο διανομέα φαγητού ότι, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεμεσό, σταμάτησε στα φώτα τροχαίας αφού το φανάρι ήταν κόκκινο. Ταυτόχρονα, δίπλα του σταμάτησε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, όπου σύμφωνα με τον 28χρονο, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου εκτόξευσε προς το πρόσωπο του άγνωστη ουσία η οποία του προκάλεσε κάψιμο στα μάτια. Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού.

Για το ίδιο περιστατικό, έχει καταχωρηθεί υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου, για δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 22 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE