Συνεδριάζει για τα επόμενα του βήματα ο Σύνδεσμος Παραγωγών Έτοιμου Σκυροδέματος

Συνεδριάζει για τα επόμενα του βήματα ο Σύνδεσμος Παραγωγών Έτοιμου Σκυροδέματος

Συνεδριάζει από τις 1300 περίπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παραγωγών Έτοιμου Σκυροδέματος και θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μελών του, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματά τους.

Ο Σύνδεσμος συμφώνησε με την τελική πρόταση του Υπουργού, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ανέμενε να εξετάσει το πλήρες κείμενο της Συλλογικής Σύμβασης με τους νομικούς του συμβούλους, πριν την υπογράψει. Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Κυθραιώτης, είχε πει στο ΚΥΠΕ ότι δεν έχουν λάβει ακόμη τα σχετικά έγγραφα για να τα εξετάσουν με τους νομικούς τους συμβούλους. 

Από την πλευρά του, από το Υπουργείο Εργασίας λέχθηκε στο ΚΥΠΕ ότι η συμφωνία που θα υπογραφεί στάληκε σε όλες τις πλευρές από το βράδυ του Σαββάτου, και ότι οι δύο πλευρές δεν καλούνται να υπογράψουν τη σύμβαση, αλλά τη συμφωνία, την οποία έχουν κάνει ήδη αποδεκτή και οι δύο πλευρές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE