Επεισοδιακή σύλληψη καταζητούμενου για κλοπές στην Αχαΐα - Ο αδερφός του επιτέθηκε στον αστυνομικό

Επεισοδιακή σύλληψη καταζητούμενου για κλοπές στην Αχαΐα - Ο αδερφός του επιτέθηκε στον αστυνομικό

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός Ρομά, καταζητούμενου για κλοπές, το απόγευμα της Δευτέρας (2/12), στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με to tempo24.news, όταν ο αστυνομικός εντόπισε τον δράστη περνώντας του χειροπέδες, δέχθηκε επίθεση από τον αδερφό του.

Αρχικά, προσπάθησε να αποτρέψει τη σύλληψη και στη συνέχεια χτύπησε με μπουνιές τον ένστολο.

Ο αστυνομικός κατάφερε να οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα τον δράστη, ενώ συνελήφθη και ο αδερφός του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE