Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ - Συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ - Συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Σεΐχη Mohamed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan. 

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία και πως αυτή εξελίσσεται, με τις ενδεχόμενες συνέπειες και επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν για την ευρύτερη περιοχή. 
 
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των ΗΑΕ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εντεινόμενη ανάφλεξη στη Συρία και συμφώνησαν για την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών και ενεργειών που μπορούν να συμβάλουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης.
 
Συζήτησαν, επίσης, για τις διμερείς σχέσεις και για τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της ήδη αναβαθμισμένης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες. 
 
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε διαρκή επαφή παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.