Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Οι δικαστές αποφάσισαν την διαφοροποίηση των ποινών έχοντας κατά νου τον βαθμό εμπλοκής του καθενός κατηγορουμένου καθώς και το χρηματικό ποσό που απέσπασαν με ψευδείς παραστάσεις.
Να σημειωθεί, ότι ο 52χρονος, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυόμισι χρόνων, είναι δικηγόρος και από το 2009 έως το 2012 διετέλεσε εσωτερικός νομικός σύμβουλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.
Και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία σ’ έναν μεγάλο αριθμό κατηγοριών που αφορούσαν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, ενώ ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος και για τα αδικήματα των απειλών.
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 41χρονος απέσπασε από τον παραπονούμενο χρηματικό ποσό 420 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο 52χρονος δικηγόρος απέσπασε από το ίδιο πρόσωπο, πάλι με ψευδείς παραστάσεις, το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. Η εγκληματική συμπεριφορά των κατηγορουμένων έλαβε χώρα μεταξύ των ετών 2016-2019
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




