ΥΠΕΞ με αξιωματούχο ΟΗΕ: Συζήτησαν περιφερειακές εξελίξεις, ανθρωπιστική βοήθεια

ΥΠΕΞ με αξιωματούχο ΟΗΕ: Συζήτησαν περιφερειακές εξελίξεις, ανθρωπιστική βοήθεια

Για τις περιφερειακές εξελίξεις και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους στη Γάζα συζήτησε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος με την ανώτερη συντονίστρια του ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια και ανασυγκρότηση, Σίγκριντ Κάαγκ.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τη συζήτησή τους «επίκαιρη», σημειώνοντας ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Φόρουμ της Ντόχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.