ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκωσία: Έβαλε την 8χρονη κόρη της να πει ότι ο 42χρονος πατέρας την βίασε παρά φύση…

Λευκωσία: Έβαλε την 8χρονη κόρη της να πει ότι ο 42χρονος πατέρας την βίασε παρά φύση…

Εκμαίευσε μαρτυρία από την 8χρονη κόρη της σε βάρος του 42χρονου εν διαστάσει συζύγου, αλλά το Επαρχιακό Δικαστήριο αθώωσε τον πατέρα…

Αθωωτική απόφαση εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για 42χρονο που κατηγορήθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του ότι βίασε παρά φύση την 8χρονη κορούλα τους.

Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με την έκθεση του ιατροδικαστή. Ο τελευταίος εξέτασε το κοριτσάκι και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποια κάκωση που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της μάνας. Αντίθετα, διαπίστωσε ότι η 8χρονη είχε δυσκοιλιότητα.

Επιπλέον, το δικαστήριο δεν πείστηκε από την μαρτυρία της μάνας, αφού έκρινε ότι η τελευταία εκμαίευσε από την κόρη της τον ισχυρισμό ότι ο πατέρας κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη τους.

Μοιραία, λοιπόν, και αφού πρώτα έκρινε πως από την μαρτυρία της μητέρας προκύπτουν ανακρίβειες και αντιφάσεις, όπως σημειώνει και ο «Φιλελεύθερος» (24/10), αθώωσε τον πατέρα. «Το παράπονο της ανήλικης, υπογράμμισε το Δικαστήριο, εκμαιεύτηκε από η μητέρα της και δεν μπορεί να θεωρηθεί αυθόρμητο», σημειώνεται στο ρεπορτάζ του Χριστάκη Γιαννακού.

Επιμέλεια: Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top