Δοκιμάστε το: Αυτό είναι το ιδανικό smoothie για ενέργεια και απώλεια βάρους

Δοκιμάστε το: Αυτό είναι το ιδανικό smoothie για ενέργεια και απώλεια βάρους

Θέλετε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό από τα πολύτιμα συστατικά που μας παρέχει η φύση; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να... τα πιείτε στο ποτήρι!

Τα smoothies είναι απολαυστικά και εξαιρετικά θρεπτικά, καθώς συνδυάζουν φρούτα και λαχανικά, χωρίς περιττές ποσότητες ζάχαρης όπως οι έτοιμοι χυμοί του εμπορίου.

Δείτε ποια συστατικά χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα γευστικό και υγιεινό smoothie.

- ½ κούπα φιλτραρισμένο νερό
- ½ κούπα βιολογική ρόκα
- 1 βιολογικό αβοκάντο
- 3 βιολογικά ακτινίδια
- ½ κούπα φρέσκα φύλλα μέντας
- μια πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων
- λίγο πιπέρι καγιέν
- ¼ της κούπας φρεσκοστυμμένο χυμό από βιολογικά λεμόνια

Το παραπάνω smoothie σας παρέχει μια ισχυρή δόση αντιοξειδωτικών, τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να αποκαθιστά τις βλάβες και μας χαρίζουν περισσότερη ενέργεια.

Οι φυτικές ίνες από τα φρούτα και τα λαχανικά διευκολύνουν τη λειτουργία του γαστρεντερικού για να αποφύγουμε τη δυσκοιλιότητα και παράλληλα μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη απώλεια βάρους.

Το αβοκάντο έχει αντικαρκινική δράση και το πιπέρι δυναμιτίζει το μεταβολισμό χάρη στην καψαϊκίνη που περιέχει, ενώ το λεμόνι ενισχύει το ανοσοποιητικό χάρη στις ποσότητες βιταμίνης C που περιέχει.

 

 

Πηγή: ΟnMed.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE