«Στροφή» Μαλέκκου μετά την… απολογία: «Όταν λαλείς αλήθκειες εν τους αρέσκει» - «Ο άντρας είναι αρχηγός του σπιτιού»

«Στροφή» Μαλέκκου μετά την… απολογία: «Όταν λαλείς αλήθκειες εν τους αρέσκει» - «Ο άντρας είναι αρχηγός του σπιτιού»

Σε νέα τοποθέτηση αναφορικά με τις χθεσινές (8/12) του δηλώσεις, προέβη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Μαλέκκος, λίγες ώρες μετά την απολογία του μέσω της εκπομπής  «Με Αγάπη Χριστιάνα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Κ. Μαλέκκος μίλησε ξανά για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της εκπομπής «Balla με τον Μάλε».

«Όταν λες αλήθκειες είναι φυσιολογικό να ενοχλούνται. Ένα παραδοσιακό πώς βλέπω εγώ τη γυναίκα, το σύστημα. Είμαι άνθρωπος 53 χρονών και κυκλοφορώ. Έχω κάποιες απόψεις. Της είπα ότι οι γυναίκες πρέπει να μένουν σπίτι όταν παντρευτούν. Αφού έτσι είναι.

Όταν ο άντρας είναι σωστός, οφείλει και η γυναίκα όταν αποφασίσει να παντρευτεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Έτσι είπα. Άδικος ο θόρυβος. Δεν είπα ο άντρας να φκαίνει να κάμνει ό,τι θέλει. Εν τους αρέσκει γιατί οι παραπάνω είναι χωρισμένοι. Όταν λαλείς αλήθκειες ρε φίλε εν τζαι αρέσκει τους. Ο άντρας είναι ο αρχηγός του σπιτιού, αυτό είπα και δεν τους άρεσε», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Κώστας Μαλέκκος.

Δείτε βίντεο 

Δείτε την απολογία του πρώην ποδοσφαιριστή μέσα από την εκπομπή του Alpha

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE