Συρία: Ο πρώην πρωθυπουργός συμφώνησε να παραδώσει την εξουσία στους αντάρτες

Συρία: Ο πρώην πρωθυπουργός συμφώνησε να παραδώσει την εξουσία στους αντάρτες

Ο πρώην πρωθυπουργός της Συρίας δήλωσε ότι συμφώνησε να παραδώσει την εξουσία στην ομάδα των ανταρτών που ανέτρεψε το καθεστώς Άσαντ.

Μιλώντας στην τηλεόραση Al Arabiya, ο Μοχάμεντ Τζαλάλι είπε ότι έκανε τη συμφωνία με την αποκαλούμενη από τον ίδιο «κυβέρνηση σωτηρίας». Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το οριστικό τέλος του καθεστώτος Μπασάρ αλ-Ασαντ στη Δαμασκό, αφού οι αντάρτες κατέλαβαν την πόλη και ο Άσαντ διέφυγε στη Ρωσία.

Ο Τζαλαλί δήλωσε χθες ότι θα παραμείνει στη χώρα και θα επιβλέψει τη μετάβαση της εξουσίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE